tisdag 13 januari 2009

Visst finns det hopp om bättring....

Det var inte tänkt att det skulle bli något mer inlägg idag här på Jernsaxen, har som en del läsare redan märkt att jag är arbetssökande och det tar ut sin tribut att hålla på med det, åtta ansökningar bara idag. Hoppas ingen här på Jernsaxen blir upprörd, men jag gör det enkelt för mig och hänvisar till ett nyligen gjort inlägg på min andra blogg www.oumberligating.blogspot.com (som sagt, jag säger det igen, det är en liten "draghjälp" till den här bloggen ser på mailen till jernsaxen@live.se att en stor del av besökarna hittat Oumberliga bloggen först, det i sin tur gör att de kan hänvisa vänner/bekanta hit) Där berättar jag om min 80-åriga Pappa som jag nu måste säga är i princip frisk efter 3 års svår sjukdom, ett tag visste man inte riktigt hur det skulle ha sluta. Han har i nästan blivit på nytt född(ler) bl a slutat röka sedan ett år i mars. Ha en bra dag mvh från Peter Olofsson!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Tänkte bara fråga dig om det är bloggen Jernsaxen eller oumbarligating som jag skall länka till under tiden som månadsbilderna läggs ut.
  Ha det bra
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej Camilla! Tack för att du frågade, men jag tycker att du kan länka till www.jernsaxen.blogspot.com det är här harmonin med fina bilder gör sig bäst tror jag, finns det några andra åsikter så skriv till jernsaxen@live.se
  Trevlig kväll Camilla önskar Peter!

  SvaraRadera
 3. Hej igen!
  Kolla inlägget den 6/1 om månadsbilden, den 31/1 skall alla visa sin månadsbild för januari 2009. Jag kommer att lägga min bild i höger kolumn och sedan länka till alla som deltar, just nu är vi uppe i 18 stycken, kul!
  Visst är du en av dem jag tackar för stöd och uppmuntran, fattas bara annat!!!
  Kram
  Camilla

  SvaraRadera