torsdag 8 januari 2009

Har du ont och inne kommer någon vart....


Pockethexan delar ut pocketar gratis så länge lagret räcker! www.pockethexorna.blogspot.com har en liten kampanj där man skänker en god bok vidare när man läst den och förhoppningsvis så skriver man också till Pockethexanbloggen och berättar vad man läst och varifrån man fick boken. En liten kul idé tycker Jernsaxen som också administrerar det hela, du som vill ha en "hemlig" pocket skickad till dig skriv till jernsaxen@live.se (OBS: Håller hårt på adressen så den publiceras ingenstans) så kommer det en bok på posten!
PS:Ni som skrivit tidigare, jag lovar att de kommer, har börjat skicka ut dem, men det är ganska mycket jobb och tiden är ibland knapp, men de kommer jag lovar!
Kanske passar det slitna gamla uttrycket: -Bättre sent än aldrig" Under tiden gå in på www.pockethexorna.blogspot.com och se vad som händer. Klicka på Häxteckningen så kommer du direkt till bloggen mvh från Peter!

2 kommentarer:

  1. God idé med böckerna, har en hel del att läsa så jag hoppar över denna gången. Läser varje kväll men är så trött så jag hinner inte långt förrän boken slår mig på näsan.
    Ha en skön helg
    Camilla

    SvaraRadera
  2. Smart ide jag har alltid gillat iden med recycling! <3/Ammie

    SvaraRadera