måndag 19 januari 2009

Hur ska ett viktigt dokument vara utformat?Har funderat över hur ska egentligen en viktigt dokument vara utformat, sitter med ett hundratal mallar och brev framför mig, de flesta lika tråkiga och intetsägande. Jag vet och tror att många upplever det lite stela och formella som mest förtroendeingivande, vill ha kvar den stämningen på allt material som kommer att skickas ut via mail/post från Jernsaxen som förening, hittat några fina figurer (clipart) på nätet som inte heller är ut tjatade i olika sammanhang, det kostar några dollar styck att använda dem så jag köpte några figurer, vi får se var de dyker upp. Det är en engångs kostnad så jag har rätt att använda dem så mycket jag vill senare, titta gärna på www.clipartof.com
Ha en trevlig kväll mvh från Peter Olofsson!

2 kommentarer:

  1. Det är fint här inne också!!! Dosetterna var smarta. Jag har jobbat inom vården och känner igen systemet... Förresten, använde själv en dosett förut när jag åt magmediciner (diafragmabrock och reflux). Det är jättesmidigt.
    Ha det gott och god natt, sov sött och se vackra drömmar!!!!!!!!! Önskar det samma till er båda två (två flugor i en smäll!!!)
    Kramizar:)

    SvaraRadera
  2. De där figurerna var riktigt snygga! =)

    SvaraRadera