fredag 15 maj 2009

Sjukhusmat och Jordgubbar Part III.


Hade verkligen hoppats att jag/vi här på Jernsaxen bloggen skulle kunna lägga frågan om den "dåliga sjukhusmaten" bakom oss. Funderade länge på om jag verkligen skulle göra ännu ett inlägg i frågan. Bestämmer mig för att i skrivandets stund att göra det nu när Svenska Dagbladet har en artikel om att upphandlingen inte gick rätt till, gå själv in och läs via länken!
När jag skriver "lägga frågan bakom om oss" så menar jag inte att man skall strunta i det som händer, men faran är om debatten blir för lång och uttjatad är att ingen riktigt orkar driva det längre ordentligt, har hänt med andra frågor på liknade sett, märker det själv i mitt arbete med att skapa opinion i olika vårdfrågor!
Avslutar självklart med att önska alla läsare en riktigt fin Fredag och en Trevlig helg!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Envisas med jordgubbsbilder, ibland kanske man skulle byta ut Jernsaxen loggan mot en jordgubbe eller kanske en klämd jordgubbe i Jernsaxen? Jordgubbsbilderna får symbolisera det friska och det goda och hoppas verkligen inte nu att för många är allergiska mot dessa goda bär, vi kan väl enas om att de är fina att titta på i allfall!DS

4 kommentarer:

 1. Ja, det var helt ok att stjäla lite kommentarsutrymme hos mig för den goda sakens skull! Själv är jag frisk och kry, men genom bloggandet har man ju märkt att den är många som har problem med smärta.
  Så det finns säkert ett stort behov för föreningen och nu vet jag ju att den finns! Man vet ju aldrig vad framtiden har i beredskap.......Ha en fin helg. /Anette

  SvaraRadera
 2. Hej.....Vad bra att det finns bloggar och föreningar som din oxå och det var helt ok att göra lite reklam i min kommentarsruta :) Har, tack och lov inga fysiska smärtor...men är övertygad om att det gör en gott att läsa om såna som har samma problem som en själv.
  Trevlig helg
  Tjing
  Monica

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag vill inte att du gör mer reklam på min blogg. Mvh Maria

  SvaraRadera
 4. Det är viktigt att göra sin röst hörd om saker som berör. Som problemen kring sjukhusmaten eller hur sorglit våra gamla behandlas på "hemmet". Eller att många människor plågas av smärta som är svår att bota. Så fortsätt att försöka nå ut:)

  Och visst får du följa min blogg - välkommen!

  SvaraRadera