fredag 12 juni 2009

Otillgänglighet är diskriminering! Jernsaxen stödjer Marschen för tillgänglighet!Texten nedan är hämtad ifrån http://www.marschen.se/ även foto:
"Motsatt vad många tror är tillgängligheten i Sverige inte bra. Marschen för tillgänglighet är en organisation som syftar till att införa en svensk lagstiftning som klassar otillgänglighet som diskriminering av personer med funktionsnedsättning.Lördagen den 13 juni 2009 sker Marschen för tillgänglighet för sjunde året i rad. Dessa 25 marschorter är klara: Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlskoga, Karlstad, Kumla, Ljusdal, Luleå, Malmö, Norrköping, Sandviken, Skövde, Stockholm, Strömsund, Sundsvall, Uddevalla, Umeå, Vänersborg, Växjö, Örebro, Örkelljunga och Östersund. Läs mer om Marschen för tillgänglighet 2009.Ta del av fakta och argument på sidan Vanliga frågor.Läs mer om vår andra massanmälningsaktion mot diskriminerande otillgänglighet."
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Vi som bor i Stockholmsområdet ses i morgon!

2 kommentarer:

 1. Hej Peter. Fin sida och tack för alla kommentarer och tips på min blogg
  Kram Vimmelmamman

  SvaraRadera
 2. Hej. Önskar lycka till med marscherandet i sthlm på lördag :) Såg din kommentar ang vad som hänt med min sida....Du har lyckats klicka dig in på min nystartade och under uppbyggnad blogg 'Det växer i min trädgård'. Där finns inte så mycket än. Mest rubriker....Tidigare har du säkert kikat in på http//monjohn.blogspot.com (Ditten och datten ...)
  Tjingeling
  Monica

  SvaraRadera