fredag 12 juni 2009

Förslag på nya intressanta sajter droppar in!


Vill tacka för alla ny förslag på sajter som berör olika typer av sjukdomar och dess behandling, samt självklart smärtproblematikfrågan. Att göra som jag att starta upp en förfrågan om det behövs en ny Smärt och Patientförening i Sverige kan kanske tyckas vara en omöjlig uppgift, men jag tar problemen efter hand som de dyker upp. Som det ser ut just nu så är det inga problem, så länge som vi håller oss på "bloggfronten" jag publicerar förslagen på internetsidor så länge de känns relevanta och lägger sedan in dem på länklistan. Till hösten hoppas jag kunna starta upp en "hemsida" och då blir det självfallet en annan struktur på det hela.
Texten nedan är ifrån http://www.melanomservice.com/ så även bilden:
"Malignt melanom är den snabbast ökande cancerformen i västvärlden. Ännu finns ingen bra behandling av spridd sjukdom. Tidig upptäckt och operation är därför viktigt och livräddande. För att minska oron, underlätta en tidig diagnos samt bidra till melanomforskning startar vi nu melanomservice. Här kan du få information om riskfaktorer och vilka förändringar som man skall vara extra vaksam på. Du får fylla i din riskprofil och informeras om hur du skall inspektera och fotografera din hudkostym. Du får en bedömning om förändringen sannolikt är ofarlig, bör kontrolleras eller om den bör tas bort. Obs! detta är rådgivande och förändringar kan vara svåra att bedöma via bild. Finner vi minsta misstanke om melanom så rekommenderar vi alltid en kontroll av specialist."
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

4 kommentarer:

 1. Hej, jag vill gärna ha en statistikräknare på min blogg. Men jag vet inte hur man klistrar in det? Kan du hjälpa mig? :)

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte hur jag kom hit. Men jag såg räknaren. Jag fattar inte vart man klistrar in..

  SvaraRadera
 3. Aja, jag fattar inte.
  Det står HTML/java eller nåt sånt..
  När jag tycker där står det, Rubrik sen text..
  hm.. ?

  SvaraRadera