måndag 27 oktober 2008

Hej och Godmorgon!

Om man läser när blogginläggen skrivs så är det fel tid men det beror väl på att servern är på andra sidan jordklotet. Viktigt eller ej, men en man undrade hur min dygnsuppfattning var:)?. Har nu på morgonen suttit några timmar framför datorn och letat andra bloggar om smärta finns en hel del. Har nu via meil försökt att länka ihop lite grann. Smärtföreningen Jernsaxen kommer inom kort att ha en hemsida, men eftersom meddelmsskapet ska vara gratis så tar de lite tid. Sponsorer finns men det behövs fler, hör av dig om du vill hjälpa till.
Det har varit en bra helg i familjen Olofsson smärtliv (som alla drabbade vet så är smärta en av de handikap som berör de anhöriga mest). Vi har tre tonårsbarn och alla har haft sina egna äventyr i helgen och de är man som förälder lycklig över särskilt som äventyren berört de livsavgörande frågorna kärlek, vänner och arbete. Ja vad hittade Mamma och Pappa Olofsson på då. Jo, vi tog vår Folkabuss (fick aldrig beviljat handikap stöd till den så vi blev i princip ruinerade, frun fick sin ensamåkaretillstånd hos Färdtjänsten indraget, så för henne är det en omöjlighet att samtransporteras, pga medicinering, tids åtgång som hon kan sitta, osv, överklagan hos högsta instans: avslag) Ja, gudarna var med hos denna dag i alla fall det fanns en strategiskt ledig handikapplats på Kungsgatan (det visade sig senare att det berodde på att Trafikövervakningen var på plats). Den strategiska placeringen gjorde att min fru kunde med min hjälp och Fru Morfin ta sig in på lindex och köpa en ny halsduk (25 meter till butiken) sedan tillbaka 25 meter plus 10, köpa två ljung till Gammelmormorsgrav och sedan avsluta på ett fik med bilen pacerad utanför 8 meter. Fru Olofssons specialstol fick också plats inne på fiket så livet fungerade, starkt te, fiberfralla, wienerbröd och så lite mer smärtlindrig. Ibland skiner solen, vid datorn Ulv Rode

2 kommentarer:

 1. Är själv fullt frisk, glömmer det ibland. Fin sida i glad och kraftfull anda tycker jag. Vill gärna bli stödmedlem. Är den korrekta adressen om jag skickar meil lite privatare. www.jernaxen@live.se ? Hälsningar från Carl-Erik Nystedt.

  SvaraRadera
 2. Hej Ulv!
  Har jag förstått det rätt att din hustru förlorade färdtjänsttillståndet när ni köpte bussen? Jag hoppas innerligt att jag har missuppfattat?

  Härligt med lite gott fika en stund i solen! Små saker som är så viktiga för oss...
  Mvh Kristina

  SvaraRadera