fredag 31 oktober 2008

Fick några trevliga meil...

Som sagt fick några trevliga meil igår. En hel del frågor om vad föreningen ska syssla med och vilka frågor som skall drivas, har skrivit in en del under kommentarer. Det är inte jag som ska bestämma det utan det blir självfallet de medlemmar som vill vara aktiva (man behöver inte vara det heller, i den här föreningen tycker jag att man får vara aktiv bara på nätet om man inte orkar mer). En sak som vi inte ska hålla på med det är att hjälpa till med mediciner när man inte får läkarkontakt itid (har fått 3 meil om den frågan och frågan skall alltid vara fri). Däremot så hoppas jag att kunna bygga upp ett sådant medlemsnät med de som vill vara aktiva att när det är fysisk/psykisk kris så ska man kunna ringa någon som hjälper en till att få kontakt med den/det som behövs för att reda ut situationen. Allt bygger på egna erfarenheter, vårat hemlarm för akut hjälp kunde i princip lika bra varit kopplat till McDonalds. Hårda ord men de inblandade vet vad jag menar. Självklart så ska en sådan fråga drivas, man ska inte behöva ringa en "vän" för att få hjälp, men om det nu är så situationen är för tillfälligt då måste det allternativet finnas iallafall. Ta hand om er som läser denna blogg och lämna gärna spår efter er i form av någon kommentär, det hjälper mig att hitta de sponsorer som behövs. Ha en så bra dag som det bara går Vänligen Peter Olofsson.

4 kommentarer:

 1. Peter!
  Jag tror att det är många lidande människor som sitter där ensamma med sina smärtor och inte får stöd nånstans ifrån.

  Här finns massor att göra och det är superviktigt att vi hjälper varandra.

  Som du säger, man ska inte behöva ringa en vän för vården ska fungera! Men nu gör den inte alltid det och då är det guld värt att kunna ta till vännen.

  Tekniken idag är ju till hjälp att nå många människor och med det förhoppningsvis kunna medverka till att bryta någons isolering och stödja någon och själv få stöd.
  Med egen erfarenhet och/eller empati kommer vi långt!

  Allt gott! Varma hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Peter!
  Själv har jag ju inte så mycket erfarenhet från tex FK, men jag tror nog att alla kan hjälpa varann, bara genom att lyssna, det är mycket värt i en svår situation!

  Håller med Kristian där, vi behöver nog varann i den här djungeln av byråkrati.

  Ha det bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Opps förlåt, var för snabb i fingrarna! KRISTINA ska det va!

  SvaraRadera
 4. Hej Peter!
  En viktig insats du gör för en hårt drabbad grupp! Jag önskar dig och den nystartade föreningen lycka till!

  Tusen tack för att du gör reklam för vår bok "Lev Livet Levande"!
  Hälsningar
  Kia Mundebo

  SvaraRadera