onsdag 10 december 2008

Lill Lördag, är det fest eller......

Jag vet inte om det blir någon liten fest här hos oss idag, men troligtvis så blir det någon form av festlighet i alla fall, min dotters klass har sin årliga julkonsert i Kulturhuset. Har redan nu på morgonen varit där för att reka lite hur vi ska göra med "Lilla Frun" och planera för var hon ska placeras utifrån högtalarna, det går inte att hon ligger bredvid dem på något sett, då är det "kört". Vibrationerna från bashögtalarna, även de som inte uppfattas som höga uppfattar hennes kropp som något ytterst obehagligt, illamående infinner sig sedan smärta. Vaktmästaren var iallafall trevlig och lät mig titta in och se hur det kommer att se ut, det kommer att ordna sig bra.
På tidningsfronten. Artikelserien i Svenska Dagbladet om alternativ medicin fortsätter, mycket intressant och läsvärt. Dagens ämne är akupunktur. Utifrån mina erfarnheter och de jag träffat, inklusive mig själv så har vi goda erfarenheter av den behandlingsformen, det som skulle var intressant här, är om det någon där ute i "cyberrymden" som haft så pass ont och varit smärtkänslig så till den milda grad att det inte ens kunnat fungera med att nudda huden med nålarna, så var det med min fru. När jag hade borreliasmärtor i benen så fungerade det inte alls på mig, hände ingenting, ibland kändes det nästa värre, men om jag backar tillbaka till den tid jag idrottade hårt då gav det snabbt resultat, vid långvarig muskelsmärta. Ha en bra dag mvh från Peter Olofsson. Länk till Svenska Dagbladet www.svd.se

2 kommentarer:

  1. Hej Peter! Nu har precis postat mitt inlägg om Vidarkliniken. det längsta jag någonsin skrivit tyvärr, önskar jag kunde kortat ned mig.

    SvaraRadera
  2. Hej Fritt ur hjärtat, det ser jag fram emot att läsa, för lite dåligt samvete eftersom det var jag som förde det på tal, det du skriver brukar vara mycket sakligt och bra. Vila upp dig nu och ha det så bra som det går så hörs vi och ses här i "cyberrymden" senare varma hälsningar från Peter.

    SvaraRadera