torsdag 22 oktober 2009

"Liten paus och lite länkar!"
Ja, som sagt är lite "trött" nu på många fronter. Kommer inte svara på mail jernsaxen@live.se på ett tag nu, har blivit ganska mycket sista tiden av den varan. Räknar med att återkomma senare då den här sidan ska "omvandlas" till en Förenings Hemsida. Just nu så måste jag lägga all "kraft" på att se till att min Fru får all den specialist hjälp hon enligt lag är berättigad till.
Semester blir det inte heller för min del då jag "står till arbetsmarknadens förfogande" som det så vackert heter! Vid något "akut" så kan du vända dig till http://www.dhr.se/ eller till http://www.nhr.se/ hälsa ifrån Peter Olofsson på Jernsaxen.
Ha en fortsatt fin höst!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Sedan vill jag åter igen göra reklam för Svenska Smärtföreningens tidning "Leva med smärta"
(Klicka på texten) Vill samtidigt poängtera att Jernsaxen inte har något med tidningen att göra. Säger det för att klargöra detta då många har frågat och jag inte på något sett vill ta åt mig äran för denna "fantastiska tidskrift"! Då "smärtproblematik" i alla dess uttrycksformer är Jernsaxens huvudsyfte så råder det inga som helst konkurens förhållanden mellan andra föreningar/organisationer i från min sida, viktigt, vill verkligen betona detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar