måndag 5 oktober 2009

"Jernsaxen säger: Vad var det vi sa!"


Nej, det är verkligen ingen bedrift att få "rätt", men det är obehagligt när man ifrån olika organisationers sida påpekar problematiken, men i stort sett bara nonchalerar frågan i "maktens korridorer"! Nedan del av artikel:
"Sjukvården har påverkats kraftigt av att en läkare på Astrid Lindgrens barnsjukhus anklagats för att ha gett en dödande överdos till ett barn. På sjukhus runt om i landet ges mindre smärtlindring till döende och vårdpersonal varnar för att patienter får lida i onödan."
Redan när Läkaren häktades så varnade Jernsaxen för konsekvenserna, nu har även vårdpersonalen börjat bli oroade över den minskade mängden "smärtlindring" inom vården i livets slutskede. Det som måste till nu är nya och klarare regler och även om det behövs lagändringar så måste det gå fort.
Läs artikel i Dagens Nyheter i sin helhet!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

2 kommentarer:

 1. Hejsan..Ja så va det då dax igen..Läser på aftonbladets hemsida idag..Åter igen tjafs om graviditet..
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5905086.ab
  Att sedan läsa en del insändare får mig att undra om "dom" verkligen är normalt funtade..
  Kram till dagen

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Fru F hittade till dig ändå igenom googel!
  Jag tackar verkligen för ditt långa inlägg, man man fick också läsa det.
  Han skulle nog bli väldigt glad att få kontakt med dig. Han skulle behöva "prata" med någon annan anörig som har just en sjuk fru.

  som du säkert förstår så orkar jag inte skriva så mycket idag, jag förstod att jag skulle må riktigt skit men inte så här dåligt!

  Kram
  Fru F

  SvaraRadera