onsdag 2 december 2009

"Aj som fan.........!"


Okej, jag har förstått att alla läsare inte gillar att möta upp sin problematik med "humor" men vi här på Jernsaxen har gemensamt beslutat att det för bli ett av honnörsorden för Patient och Smärtföreningen Jernsaxen, så bilder som ovan får man "stå ut" med om man tittar in på denna blogg som också fungerar som en slags hemsida tills Jernsaxens ordinarie hemsida startas upp någon gång efter årsskiftet!
Sagt det förut det går långsamt framåt med föreningsverksamheten, uppriktigt sagt så gör det mig lite beklämd, men jag har kontaktat ett flertal liknande föreningar för samarbete. Det finns flera mindre förbund och föreningar som Jernsaxen kunde göra gemensam sak tillsammans med. Alltid öppen för förslag!
Dagens länktips går till Svenska Dagbladet som har en pågående artikelserie om smärta och dess problematik. Artikel idag inleds med:
"Sällan smärtfritt att rå på värken!
Sjukskrivningstiderna för långvarig smärta i muskler och leder har minskat markant. Försäkringskassans strängare regler är en förklaring, men också bland patienter märks en attitydförändring till sjukskrivning, säger Eva-Britt Hysing, överläkare vid Smärtcentrum i Uppsala."
Artikeln i sin helhet läsare du på Svenska Dagbladets Nätsida!
Vid datorn Peter Olofsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar