fredag 6 november 2009

"Mitt hjärta klappar för Jernsaxen!"


Det finns mycket praktisk problematik i det här med att driva Förening! Ser det tydligt nu när Patient och Smärtföreningen Jernsaxen ligger i sin "linda". Från början hade jag satt en "deadline" att vid ett visst datum så ska allt vara klappat och klart, så blir det dock inte. Allt får ta sin tid och det är även så det måste vara för att planera för de eventuella problem som kan uppkomma i föreningsverksamheten. Det är viktigt på så vis att interna eventuella problem inte äventyrar verksamheten, för så ser det faktiskt ut i många intresseföreningar idag!
Har de sista tre dagarna fått 7 mail ifrågan. Några av länkarna som jag presenterar här på Jernsaxen Bloggen går troligen till Föreningar som man ibland kan ifrågasätta hur de sköter sin verksamhet. Visst skulle jag kunna ta bort dem, men i vissa fall så finns det så mycket allmännyttig information inom olika specifika sjukdomsproblematiska områden så jag har valt att ha dem kvar. Till min hjälp så har jag några "medlemmar" som jag skickat frågan vidare till!
Jernsaxen Bloggen i nuvarande skick ska bara ses som ett diskussionsforum med en massa informativa länkar på. Bra eller dåligt? Du får sålla själv. Kommentera gärna och skriv också om du tycker något är av tveksam karaktär!
Själva grundföreningen Jernsaxen består i skrivandets stund av cirka 500 registrerade medlemmar. Styrelseförslag finns. Arrangerandet av resor har jag just fått kontakt med en kvinna som är insatt i branchen att intressera sig för, hon ställer upp helt ideellt. Byggnationsplaneran för ett mindre småhusområde i Mälardalen för handikappade ligger i projektform, princip klart på ritbordet! Som sagt Rom byggdes inte på en dag!
Ordförande för Patient och Smärtföreningen Jernsaxen!
Peter Olofsson!
PS: Är du själv intresserad på något sett av verksamheten så är du välkommen med ett mail till jernsaxen@live.se Där kan du vara helt anonym jag lämnar inte ut några som helst uppgifter till någon. Du kan också kommentera anonymt här på bloggen, bara klicka i rutan "anonym".
Det är "högt till tak" i Jernsaxen utåt är vi "hårda" och inåt tillsammans är vi "mjuka"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar