lördag 26 december 2009

"Välkommen till Tankesmedjan Jernsaxens första inlägg!


Ja va fan! (som du ser så svär jag och lever rövare på den här bloggen också) Nu kan jag äntligen vara mig själv på den här bloggen också (ler)! Okej, det kunde jag vara tidigare också när det var Smärt och Patientföreningen Jernsaxens tillfälliga hemsida, men visst var jag tvungen att ibland "lägga band" på mig själv i debatten, särskilt när man förträder andra.
Som sagt nu är den sagan all, nu förträder jag bara mig själv och min Fru, hon har ju knappast blivit friskare under året som gått!
Ni är jag inte en komplett skitstövel utan har sett till att de som anslöt sig till min tidigare föreningsidé har fått välja fritt mellan 22 olika förbund som jag förhandlat med om ett avgiftsfritt inträdes år för de tidigare medlemmarna i Jernsaxen. Alla tidigare medlemmar har accepterat och jag tackar självklart även här för allt visat intresse! Visst är jag besviken över mycket i föreningsvärlden, men ännu besviknare är jag på Sjukvårds Sverige och de förbund som anser sig värna vårdpersonal. Kontakten med dem har i de närmaste varit helt obefintlig trots idoga kontakt försök ifrån Smärtföreningen Jernsaxen! Inte en enda av Smärtsjuksköterske förbundets styrelse har inte ens svarat på mail. Inte undra på att många vi träffat på under sjukvårdstiden jag och min Fru varit ena riktiga "haggor"! Ja, faktiskt, helt under bart att skriva det rätt ut! Okej, nu är alla "broar brända" men nu tar jag upp en personlig "fajt" med allt och alla som inte ser till min Frus välbefinnande! Självklart så hjälper jag personligen till om du som läsare av Tankesmedjan Jernsaxen har något akut vårdproblem. Självklart så använder jag bara "lagliga" medel!
Bara lite tuffare juridiskt när det inte är i föreningsform!
Smärtföreningen Jernsaxen är död, leve tankesmedjan Jernsaxen!
Vid datorn Peter Olofsson!

1 kommentar:

  1. Önskar dig en fin fortsättning på helgen och lycka till med fajten. :)

    SvaraRadera