måndag 2 februari 2009

Januari månadsbild.


Det här är Januari månads bild. Ett foto som ingår i ett projekt som "Camillas Foto" dragit igång. Har via Jernsaxen bloggen "träffat" på många människor med smärtproblematik som just använder fotograferings ädla konst som sin avkopplingsform och jag håller med om det att det verkligen är ett bra alternativ till att skingra sina tankar ett tag. Om man nu har svårigheter att ge sig ut i "skog och natur" för att fotografera så kan man i alla fall njuta av andras bilder och deras tankar kring dem. Har lagt in samma bild i kolumnen här till höger klicka på bilden så kommer du till www.camillasfoto.blogspot.com och får en möjlighet att njuta mångfalt av andras foto. Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Bilden på "båtvraket" tog jag den sista Januari, kan tyckas lite fantasilöst eftersom "månadsbilden" ska just tas en gång i månaden under ett helt år, kan det bli så mycket förändring i den då tänker kanske vän av ordning? Ja, förhoppningsvis, det är mycket "på gång" runt om kring den här båten/vraket som ligger i Tappström på Ekerö. Antingen blir den ett ungdomsprojekt,skrotas vi får se!

8 kommentarer:

 1. Wow Peter, här kommer visst förändringar att synas, nu är det is och grenarna som sticker in i bilden är kala, skall bli spännande att följa din vy genom året.
  Ha det bra och kram till dig och frugan
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej Camilla! Tack för det, tycker samma sak om din härliga vy och de andras bilder i projektet, hoppas att det kan bli till nöje för många andra att titta på, hoppas föresten, det är självklart. Ha en fin dag och vecka mvh från Peter!
  PS: "Lilla Frun" hade säkert hälsat tillbaka men det har varit en turr helg för henne i helgen så hon sover, men hon gillar också dina bilder/blogg det vet du.

  SvaraRadera
 3. Det var ingen dum bild! =)
  Ha det så gott! =)

  SvaraRadera
 4. Mycket fint. Skulle egentligen själv vara med där på Camillas projekt. Vi får se. Just nu fotar jag mest på jobbet. Ronny

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig båt! Kommer bli spännande att följa och roligt med en lite annourlunda vy. Ha en trevlig kväll ! / Karin

  SvaraRadera
 6. Det där var en riktigt fin bild. Det ska bli spännande att se vad du tror kan bli förändrat i bilden. :)
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 7. Ja förhoppningsvis står bron kvar, och kanske händer det inte så mycket på, eller runt den men det kändes roligt att ha med ett annat element än bara naturen på bilden såsom du också har. Det blir på ett sätt lite mer intressant då.

  SvaraRadera
 8. Det där tror jag blir ett bra motiv att följa. Ska bli spännande att se förändringarna du nämner.

  SvaraRadera