måndag 15 februari 2010

"Tankesmedjan Jernsaxen fortsätter.....!"Foto: Maria Östlin Bild ifrån: VimmelMammans Blogg!

Säger som vanligt hmmmm.........ibland blir jag lite ivrig och har idéer som inte riktigt håller, känner det idag! Visst skulle det vara mycket praktiskt att slå ihop bägge mina bloggar till en helt underbar blandblogg, precis som VimmelMamman Lotta Greys. Om du inte läst den så gå in och titta där. Jag är en jobbig och ganska kritiskt person så jag var tveksam första gången jag läste den men precis som tusentals andra läsare så har jag fastnat för Lottas blogg.

I korthet så handlar den om hennes liv som småbarns Mamma, Cancerpatient och yrkesarbetande vimmelreporter. Sista året så har hon synts mycket i medierna och har verkligen gett de "cancersjuka" ett ansikte såväl fysiskt som för den svåra psykologiska biten av att bära på en sjukdom med oviss utgång!

Självklart så fick jag en kommentar ifrån Lotta här om dagen!
"Lotta vimmelmamman gray sa...
Hej Peter!
Du är alltid varmt välkommen att skriva i min blogg. Jag tycker du gör ett fantastiskt jobb med din Fru och Jernsaxen. Och din blogg är jättefin!"
Stor kram Lotta Gray!

Det fick mig att tänka till lite, Jernsaxen och Oumberliga Ting ska även i fortsättningen vara två skilda bloggar, med min "humor" så blir trovärdigheten bäst så! (ler) Sedan kommer de självklart "gästblogga" hos varandra då och då!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Angående cancervårda av barn så har Svenska Dagbladet på sin "Brännpunkt" idag en intressant och läsvärd artikel om cancersjukas barns rätt till vård i hemmet! Även på Lotta Greys blogg finns det mycket i ämnet Barncancer som är mycket läsvärt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar