söndag 23 januari 2011

"Sexualitet......!"


Det var ett tag sedan jag skrev på denna blogg, den funkar "sisådär" måste jag säga i ärlighetens namn. När jag startade upp den för två år sedan så gick jag ut "hårt". Det ligger ju i sakens natur att mår man inte bra så är det kanske inte alla gånger lätt att skriva om det heller!
Att ha en "medicinblogg" som den här medför en hel del annat också! Det har blivit många och långa mail genom åren och 8 stycken nära "Blogg/mail vänner" finns inte längre med oss i Cyberrymden!
Jag startade upp en liten "dragblogg" samtidigt föratt locka in fler läsare på denna sida, det fungerade bra, men sedan av personliga skäl så blev Oumberliga Ting bloggen lite för "personlig" och några läsare blandade ihop sak och person och slutade i och med detta att även följa Jernsaxenbloggen!

Humor fungerar i de flesta fall och nu när jag ska göra ännu ett försök att blåsa liv i denna blogg så vill jag ta med "humorn", fast för den skull inte glömma verkligheten!
Ett ämne som tagits upp här några gånger, men inte riktigt avhandlats klart tycker jag är sjukdom, sexualitet och medicinering! Debatten och samtalet kring det hela behöver inte föras just på denna blogg utan jag gör som vanligt när jag ser/läser något bra som visar på intressant och fin läsning..........Idag vill jag länka till Lena som har bloggen "Tankar vid midnatt"!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar