söndag 16 januari 2011

8 cm är det perfekta måttet!

Nu vet jag, Pockethexan, efter år av studier, 8 cm ska det vara!!!

Punktlista
Formen spelar ingen roll, det kan vara smalt, kraftigt, nätt, spetsigt eller till och med kilformat men 8 cm ska det vara!
Hur kan jag nu veta det?
Jo för min kära make hjälpte mig att ta reda på det!


Han hade nämligen läst om att det fanns en modell som skulle kunna passa mig även fast jag har de speciella önskemålen som jag har. Mina problemen som jag har med ryggen/bäckenet efter bäckenuppluckring i samband med min senaste graviditet (17 år sen) gör att jag har ständig smärta. Det har gjort att det har varit svårt att hitta någon som jag ska kunna njuta av det fast jag har ont i ryggen och har svårt att röra mig. Nu skulle det kunna vara möjligt tackvare ny teknik...

Jag släpptes av utanför en butik och jag gick in med mitt gåbord som stöd och där inne var det två äldre damer som hjälpte mig att hitta rätt, för det fanns faktiskt en hel del olika modeller färger och storlekar, men framför allt att det fanns olika höjder.
Märket jag talar om är Tamaris och deras stötdämparsystem i klacken Antishokk HÄR är deras hemsida.


Till damernas förvåning så blev de höga, men för mig är det inte konstigt för då kommer hälen upp och trycket på ryggen släpper och stötdämpartekniken i Antishokk-klacken gör att det inte trycker på lika mycket som det gör i ett par vanliga.
Gå in på Antishokk.com och läs om hur deras patent fungerar och de finns i flera märken än i Tamaris för jag kan verkligen varmt rekommendera de här märket. Det är mycket skönare att gå i ett par Antishokk skor med en klack på 8 cm än det är att gå i vilka andra "myskor" som helst, för jag vet, jag har letat i 17 år och det är först nu som jag har hitta de här som det känns helt bra!


Du som har liknande problem eller står upp mycket under dagarna, till dig kan jag säga att de här skorna kan förändra ditt liv, men det gäller bara att du hittar DITT rätta mått, mitt vara 8 cm!


.....sen så tycker jag att det är en himla snygg smärtlindring också!!!

1 kommentar:

  1. Jag har också ländryggsproblem och klarar inte ens att ta ett par steg i klackskor men blir som alltid nyfiken på nya sätt att tänka. (något nytt som jag inte har provat) Hur vet man hur högt som är lagom för mej?
    Har stötdämpande sulor i skorna som faktiskt har varit till hjälp.
    Nyfiken blev jag iaf :)

    SvaraRadera