onsdag 30 september 2009

"Ett Bra Liv Mässan - Ris och Ros!"Att vara Anhörig Vårdare är inte bara både fysiskt och psykiskt jobbigt, det är också tidskrävande. Därför har jag ännu inte hunnit att skriva så mycket om "Ett Bra Liv Mässan" som var här i Stockholm för några veckor sedan. Mässan som helhet får betyget "Bra" men inte mer, har varit i kontakt med Mässanvarig och lämnat mina synpunkter och det kändes som man faktiskt var positiv till mina förslag. (Ibland så säger man att man vill ha kritik, men blir istället sur, men här var det okej, absolut en bra början). Mässan kändes i vissa delar som en vårdcentral, fast många utställare hade verkligen bemödat sig med att göra sina montrar till en frid för "öga och själ" återkommer till det i senare inlägg!
Min uppgift på Mässan var under de tre dagarna att "knyta" så många kontakter som möjligt för Jernsaxens räkning, det gällde såväl Föreningar som Företag. Föreningskontakterna har fungerat bra, även nu under uppföljningsstadiet som jag/vi nu är inne i, men, och det är ett stor men!
Skärpning alla utställande företag, hur har ni det med uppföljningen egentligen?
Det enda Företag som har hållt vad de lovat och sänt mig allt material som de lovade är Sunrise Medical AB www.sunrisemedical.se Stort Tack för Ert fina produktmaterial som jag fått mig tillsänt och stor Tack även för trevligt bemötande på Mässan! Rosorna är till Er!
Mannen på bilden är Åke, Jernsaxens "alltiallo" han kommer kontakta Er andra för att höra efter om ni vet hur ett Företag ska skötas 2009. När Åke hälsar på så kommer ni känna igen honom, han är över två meter lång och är ett "levande alfabete i olika bokstavskombinations syndrom"!
Så än en gång, Tack Sunrise Medical AB! Pärmen "vandrar nu runt" bland Jernsaxens medlemmar!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!
PS: Vill bara påpeka för den "oinvigde" att styrelsen har tagit som beslut att lite "sjuk humor" också ingår i Smärt och Patient Föreningen Jernsaxens verksamheter (ler). Åke är inte alls så farlig som han ser ut på bilden. Han är mycket lugnare nu sen hans nya medicinering börjat ge verkan! DS.

1 kommentar:

  1. Lite humor måste man behålla..Hur skall man annars orka! Kram till dagen

    SvaraRadera