tisdag 5 april 2016

Men då så, då kör vi igen efter några års uppehåll. Vad har hänt sedan sist då Vänner? Inte mycket här inte, livet rullar så sakteliga på. Har busat runt på Facebook en del, men känns inte riktigt som min ""påse" direkt, det är här på Blogspot jag lever på riktigt, eller levde rättare sagt. Fast nu gör jag ett allvarligt försök att väcka mig själv till liv. Det behövs säger jag till mig själv.....för vem vore jag om jag inte vore Oumberlige Peter?

Just nu har min blogg en "spökruta" som dyker upp, inga problem med den bara att släcka ned med "krysset" så vållar den inga problem.

Kommer bli en massa inlägg inbillar jag mig, har sjukskrivit mig själv för "överhettning" några dagar nu, Ni som känner mig sedan tidigare vet att det är lite stökigt på "Hustrufronten".....haha, det där lät det, kärleken består inga konstigheter med det, men Lilla Fruns sjukdom fortsätter att vålla sådana besvär för oss som Familj att man ibland "kokar över". Sjukvård och myndigheter är inte alltid det lättaste att tampas med. Fast det skiter vi idag och ser livet ifrån den ljusa sidan.

Kram ifrån Oumberlige Peter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar