söndag 3 april 2011

"Lippe Uppropet eller vad det Lippe Upproret.......!"



Nedan finner du ett långt inlägg som jag hittat hos Lippe, bara klicka på namnet så kommer du till hennes läsvärda blogg och får även ta del av hennes "nätverk". Inlägget nedan handlar om vårt "sjukförsäkringssystem"......"Lippe Uppropet eller Lippe Upproret"!


"Hur många kan enskilda fall få bli innan det inte handlar om enskilda fall längre?? Jag är utförsäkrad, jag är nollad, jag är sjukskriven, jag lever nu på socialbidrag.Jag har till augusti på mej att komma på benen och börja jobba sedan måste jag sälja hus och hem samt bil.Jag har i alla år jobbat hårt och ärligt, tjänat ihop pengar så att jag kunnat köpa just hus och bil, så som skötsamma medborgare förväntas göra.Jag har inte fött 2.1 barn utan där fick jag inse min begränsning och födde därför två välskapta gossebarn.Jag har sopsorterat och kört till återvinningsstationen.Jag har skänkt pengar till behjärtansvärda insamlingar och alltid funnits där för min familj och mina vänner när de behövt hjälp.Jag har bemött mina medmänniskor med empati och förståelse, jag har stått på de svagas sida och jag har bekämpat dumhet och idioti där jag mött den.Jag har tröstat och stött de som behövt tröst och stöd.Jag är ledsen men det är slut på det nu, jag finns nämligen inte längre!! Och om jag skulle finnas så skulle jag iaf bara vara ett enskilt fall och dom finns ju inte iaf och i så fall bara nästan!


Min bil och mitt hus kommer ni snart att kunna köpa billigt vid snabb affär för de som inte finns och inte jobbar får inta ha eget ägande.Att jag jobbat och köpt för egna pengar gills inte, rätten att äga är förverkad i samma stund du inte frisknar till inom de tidsgränser Ulf Kristersson anser bör gälla. Eftersom Ulf anser att jag inte finns kan jag väl inte bli anklagad för personangrepp om jag säger att hans mamma antagligen tappade honom i golvet när han var liten? Kanske många gånger? Och antagligen hårt!Läs det här om du orkar: http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/ministern-lakarna-sprider-felaktigheter_6057177.svd#after-ad

eller så kan du lyssna på det här:



"Dom som tror att vi tänker gå tillbaka till det gamla systemet kommer att bli besvikna" säger han, är han så jävla fantasilös så att han tror att det bara finns två sätt??Om han inte ser att det är möjligt att bygga ett system där man både kan få hjälp med rehabilitering och återgång till arbete samt få vara kvar i ersättning när det inte går, då bör han avgå som den inkompetenta empatilösa helt utan medkännande typ han är!! (skulle vilja skriva något mer beskrivande än typ egentligen)Är det Ulf Kristerssons fulla allvar att en som inte kan jobba därför att den drabbats av sjukdom eller skada ska leva på socialbidrag och därmed förlora all rätt till privat ägande??


Min önskedate är numera med Ulf Kristersson, hur är han funtad denne arrogante, självgode, lågpresterande, ja, lågpresterande eftersom han inte kan tänka så långt som att ett problem kan ha mer än två lösningar? Jag skulle vilja träffa honom och prata med honom för jag kan då rakt inte fatta att han tror att jag och mina tusentals olycksbröder och systrar inte finns!!Här finns en lista med människoöden och det är bara en bråkdel, långt från alla orkar dela med sig.Lista: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/paaskuppropet/pressrelease/view/exempel-paa-naagra-faa-enskilda-fall-i-sjukfoersaekringen-592019?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Alert&utm_content=pressrelease


Som sagt, långt och viktigt inlägg som du hittar hos Lippe med bloggen "Härifrån och Vidare"!

Allt förmedlat av Peter Olofsson

2 kommentarer: