fredag 24 juli 2009

Hur mycket humor är okej?


Ja, den frågan är berättigad! Har faktiskt fått den ett flertal gånger sedan starten av den här bloggen. Visst kan man/jag hålla mig strikt till det medicinska men ser tydligt på mina mail till jernsaxen@live.se och min användarstatestik att det faktiskt uppskattas och även läses mer när jag lättar upp "eländet" ibland med lite humorinslag. Därför har jag valt att visa bilden på min ena son som nu var en av de första som "överlevde" svininfluensan, han är numera helt frisk men fick visa genetiska skador till följd av sjukdomen!
Uppriktigt sagt är bilden och texten ovan kul! Vet faktiskt inte riktigt själv, skriver här precis som på min andra blogg www.oumberligating.blogspot.com "Jag ger inga svar, bara frågor och önskar hjälp att få dem besvarade"!
Uppriktigt sagt är jag med tre tonåringar hemma väldigt orolig för hur svininfluensan ska drabba dem och orolig ska man vara. Visst blåser tidningarna upp allt som rör influensan men det finns också mycket obehagliga fakta. Obehagligt är också när det går "politik" i en sådan här viktig fråga, oavsett partitillhörighet så är gratis vaccin till alla ett måste. Självklart så måste även eventuella biverkningar beaktas. Svårt det här, som sagt inga svar, bara frågor!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

1 kommentar:

  1. hahaha störtskönt inslag!!!! hahaha
    risken med humor är att man alltid får nån surk*k efter sig, fråga mig hahahaha!
    ha en helt suverän helg! massa kramisar från blodniie

    SvaraRadera